2024 Oscar Ödülleri Kırmızı Halı

96.'ıncı Oscar Ödülleri bu akşam Los Angeles'ta Dolby Theatre'da sahiplerini buluyor. Ödül kazananlara geçmeden önce kırmızı halı görünümlerine bakalım

2024 Oscar Ödülleri Kırmızı Halı

Haber: Gülçin İşler Fırat

Fotoğraflar: Getty Images



Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929’dan bu yana verilen Oscar Ödül Töreni Los Angeles’ta Dolby Theatre’da gerçekleşen görkemli törenle bu akşam sahiplerini buluyor. Hollywood dünyasının en büyük organizasyonu olan Oscar Ödül Töreni hiç şüphesiz ki gerek ünlü isimlerin kırmızı halı seçimleriyle gerekse ödül kazananlarıyla günlerce konuşulacak. Ödül töreninin kazananlarına geçmeden önce kırmızı halı görünümlerine bakalım.


Sandra Hüller


 

'Poor Things' filmindeki performansıyla Oscar adayları içinde yer alan ünlü oyuncu Emma Stone, Louis Vuitton; diğer Oscar adayı kadın oyunculardan 'Killer of the Flower Moon' filmindeki performansıyla Lily Gladstone Gucci tasarımıyla objektiflere poz veriyor. Yine güçlü Oscar adaylarından biri olan Sandra Hüller ise Schiaparelli tasarımı tercih ediyor. Oppenheimer ile dikkatleri üzerine çeken Emily Blunt da Schiaparelli tasarımıyla ışıldıyor.

 

Dune 2 filminin dünya prömiyerlerinde ilgiyle takip edilen, sosyal medyada bolca konuşulan oyuncuları Zendaya Armani Prive, Anna Taylor Joy Dior Couture, Florence Pugh Del Core tasarımlarıyla kırmızı halıda poz veriyor.

 

Dior tasarımıyla Jennifer Lawrence, hamileliğini Oscar Ödül Töreni kırmızı halısında Vera Wang tasarımıyla duyuran Vanessa Hudgens, siyah Versace seçimiyle şaşırtan Barbie Margot Robbie ve diğerleri... Kırmızı halı ünlülerine bakalım. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.