Mandarin'in Beach'ine renkli açılış

Bodrum’da yeni açılan dünyaca ünlü lüks otel zinciri Mandarin Oriental Bodrum’un beach’i de geçen hafta hizmete girdi. ‘JuJu by Babylon’ adlı beach’in açılısına birçok ünlü isim katıldı.

Mandarin'in Beach'ine renkli açılış

Mandarin Oriental Bodrum'un beach'i geçen hafta bir parti ile açıldı. Kaliteli müzik-uygun mekan-meraklı insan denklemi ile vizyonunu farklı formlara uyarlayan Babylon'un yönetimini üstlendiği 'JuJu by Babylon' adlı beach'in açılış partisine ilgi büyüktü. Partiye, iş, cemiyet ve sanat hayatından birçok ünlü isim katıldı. DJ Septem ve Mehmet Garan'ın müzikleriyle renklenen parti çok eğlenceli geçti. Lüks kodları, bohem bir vizyonla yorumlayan JuJu by Babylon, yaz boyunca Stephane Pompougnac, Claude Challe gibi ikonik DJ'leri ağırlayacak. Yaz sonuna kadar müzikleriyle güneş batana kadar misafirlerini eğlendirecek olan JuJu by Babylon, 'JuJu Bar@M2' ile de plaja gelmeyen müzikseverlere ve tekne sakinlerine müzik yayını yapacak. Dünyaca ünlü lüks otel zinciri Mandarin Oriental Bodrum'un beach'i, şimididen en trendi beach'ler arasına girdi.

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.