Big Bar &Sushi renkli bir parti ile açıldı

Gamze Cizreli ile Saruhan Tan’ın ortak mekanı Big Chefs’in Anadolu Hisarı’ndaki yeni mekanı ‘Big Bar&Sushi’ geçtiğimiz hafta eğlenceli bir parti ile kapılarını açtı.

Big Bar &Sushi renkli bir parti ile açıldı

Anadolu Hisarı'nın yeni gözdesi Big Bar&Sushi eğlenceli bir parti ile açıldı. İstanbul gecelerini Anadolu Hisarı'nın essiz manzarası eşliğinde eğlenceli anlara dönüştürmek üzere kapılarını açan mekan, bu iddiasını açılış partisinde gösterdi. Göksu Deresi ile Boğaz'ın birleştiği noktada, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren partiye moda, sanat ve is dünyasının renkli isimleri katıldı. Sushico'nun Big Bar&Sushi için özel hazırladığı mönü görücüye çıkarak, davetlilerden tam not almayı basardı. Renkli ve unutulmaz anların yaşandığı partide setin basında ünlü DJ Funky C vardı. DJ Funky C, hit parçalar ve enerjisi yüksek müziklerle Big Bar&Sushi'nin davetlilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Melih TÜRK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.