Festivale görkemli açılış

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan 24. Akbank Caz Festivali, China Moses konseri ile start aldı. Konsere, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Festivale görkemli açılış

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan ve bu yıl 23 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayaacak olan 24. Akbank Caz Festivali, China Moses'ın sahne aldığı özel bir davetle başladı. 24. Akbank Caz Festivali'nin açılış gecesi, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil'in ev sahipliğinde The Seed'de gerçekleşti. İş ve cemiyet hayatından ünlü simaların katıldığı gecede, dünyanın yaşayan en önemli caz vokalistlerinden Dee Dee Bridgewater'in kızı olan ve etkileyiciyle ses renginin yanı sıra sahne performanslarıyla da izleyenleri büyüleyen China Moses davetlilere unutulmaz bir konser verdi. 24 yıl boyunca dünya çapında pek çok müzisyeni ağırlayan ve unutulmaz performanslara sahne olan festival, zengin konser programının yanı sıra atölye çalışmaları, paneller, cazlı brunch gibi aktiviteler ile renklenecek.

Mehmet ÜSTÜNDAĞ, Soner GÖMLEKSİZ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.