Monte Carlo'da 'Türk Taşı' defilesi

Ünlü modacı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin,Monte Carlo Moda Haftası'na katıldı ve Türk taşını tanıtmak için hazırladıkları koleksiyonu sundu.

Monte Carlo'da 'Türk Taşı' defilesi

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) desteğiyle, Türk doğal taşlarının tanıtımını üstlenen Ezra ve Tuba Çetin'in markası 'ezratuba','Turkish Stones'isimli 2018 Cruise koleksiyonunu Monte Carlo Moda Haftası'nda sergiledi. Monako Prensliği'nin himayesinde, Monte Carlo'da gerçekleşen etkinlikte, Çetin kardeşlerin koleksiyonu büyük ilgi gördü. Defilenin ardından,Cafe de Paris'de Ezra ve Tuba kardeşler ve İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu'nun ev sahipliğinde,Avrupa cemiyetinin katıldığı özel bir davet gerçekleşti. Çetin kardeşler,etkinlik kapsamındaki gala yemeğinin de davetlileri arasındaydı. Burada top model Naomi Campbell ile tanışma fırsatı buldular. Campbell,Çetin kardeşleri,koleksiyonlarından dolayı tebrik edip başarılar diledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.