Çocuklara yardım daveti

Bizim çocuklarımız dayanışma derneği yararına geçtiğimiz hafta bir çay daveti düzenlendi. Davete İstanbul Oyuncak Müzesi'nin kurucusu Sunay Akın'ın sohbeti renk kattı.

Çocuklara yardım daveti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Getçiğimiz hafta cemiyet hayatının yakından tanıdığı Ebru Sanver, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği yararına evinde bir çay daveti düzenledi. Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu ve İstanbul Oyuncak Müzesi'nin Kurucusu Sunay Akın'nın sohbeti ile renklenen davette konuklar Osmanlı tarihini bir kez de Sunay Akın'ın anlatımıyla dinleyip bilgilendi. Konuklarla yakından ilgilenen Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Nefesoğlu sohbetin ardından bu tür kültürel etkinlikleri daha sık gerçekleştireceklerini söyledi. Sinem Nefesoğlu, ev sahibi Ebru Sanver'e ve bilgilerini paylaşan Sunay Akın'a katkılarından dolayı derneğin plaketini taktim etti. Tüm gelirin Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği'ne bağışlandığı davetin ardından konuklar, Sunay Akın ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.