Babalar günü davetini birlikte düzenlediler

Bir lüks erkek giyim markası ve ünlü bir doğal kozmetik markası,geçtiğimiz hafta babalar günü için özel bir davet düzenledi. Davet,cemiyet hayatından ünlü isimleri bir araya getirdi.

Babalar günü davetini birlikte düzenlediler

Melih TÜRK

Lüks erkek giyim markası Hugo Boss ve lüks doğal kozmetik markası Aveda geçtiğimiz hafta ortak bir Babalar Günü daveti düzenledi. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı davet Akasya Acıbadem Hugo Boss mağazasında gerçekleşti. Babalar Günü öncesinde kadın davetlilerin bir araya geldiği davette,uzman saç bakım ekibi saç bakımıyla ilgili tüyolar paylaşırken,Hugo Boss'un stil ekibi ise babalar için özel hediye seçeneklerini konuklara sundu. Yeni kozmetik ürünlerinin de tanıtıldığı davete katılan ünlü isimler,özel indirimlerle her iki markanın ürünlerini satın alma imkanı da buldu. Hugo Boss adına Anıl Atalan ve Aveda adına da Begüm Sarsan'ın ev sahipliği yaptığı davet çok keyifli geçti. Davetliler,alışveriş yapmanın yanı sıra birlikte sohbet edip keyifli dakikalar geçirme fırsatı da buldu.

Anıl Atalan,Begüm Sarsan

Saba Güceylioğlu


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.