İş ortaklarını iftar davetinde ağırladı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu geçen hafta dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453'te iftar yemeği düzenledi. Ali Ağaoğlu iftar öncesi,davetlilere projeyide gezdirdi.

İş ortaklarını iftar davetinde ağırladı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,geçen hafta iddialı emlak projelerinden biri olan Maslak 1453'te bir iftar daveti verdi. Ağaoğlu,yakın dostları ve iş ortaklarını iftar davetinde bir araya getirdi. İftara; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim,Genel Müdürü Murat Kurum,Genel Müdür Yardımcısı Metin Tekin ve Sinan Ayoğlu ile Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu üyelerinden Hasan Rahvalı ve Hüseyin Ağaoğlunun'da eşlik ettiği iftar yemeği,samimi bir ortamda gerçekleşti. İftar öncesi Ali Ağaoğlu,iş ortakları Emlak Konut GYO ile Nişantaşı Üniversitesi yetkililerine projeyi gezdirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.