Nadal'ın final maçına ünlüler akın etti

Dünyaca ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal'ın kupayı kazandığı Fransa Açık Tenis Turnuvası'na ünlü isimler de yoğun ilgi gösterdi. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı turnuvada Nadal'a kupasını ünlü oyuncu Nicole Kidman verdi.

Nadal'ın final maçına ünlüler akın etti

Geçtigimiz hafta kıyasıya mücadelenin yasandıgı Fransa Açık Tenis Turnuvası'na dünyaca ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Paris'te gerçeklesen ve sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası olan Fransa Açık'ta tek erkekler fi nalinde Isviçreli Stan Wawrinka ve Ispanyol Rafael Nadal, kupa için yarıstı ve kazanan Nadal oldu. Ispanyol tenisçinin mutlulugunu eski Ispanya Kralı Juan Carlos da paylastı. Heyecanlı geçen maçı izlemeye Bella Hadid ve Izabel Goulart gibi moda dünyasının yanı sıra Hollywood'un da ünlü isimleri geldi. Ispanyol Rafael Nadal'ın kupasını ise ünlü oyuncu Nicole Kidman takdim etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.