İngiliz Kraliyet Ailesi Royal Ascot'ta buluştu

Yaklaşık 300 yıldır devam eden ve 5 gün süren İngiltere'nin geleneksel Royal Ascot At Yarışı,geçtiğimiz hafta Kraliyet Ailesi üyelerinin ve ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

İngiliz Kraliyet Ailesi Royal Ascot'ta buluştu

Bade ÇAKAR

İngiltere'de 1711 yılından bu yana düzenlenen geleneksel Royal Ascot At Yarışları, geçtiğimiz hafta İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in katılımıyla gerçekleşti. İngiltere'nin en önemli etkinliklerinden biri olan Royal Ascot At Yarışları, ülkenin güneydoğusunda bulunan Berkshire'daki Ascot Hipodromu'nda düzenlendi. Erkeklerin gri veya siyah frak giymesi, kadınların ise şapka takması gibi belirli kıyafet zorunlulukları olan etkinlikte renkli stiller sayesinde adeta görsel şölen yaşandı. Royal Ascot'un 5. gününde de boy gösteren Kraliçe Elizabeth'e açılışta eşlik eden eşi Prens Philip, yarışların diğer günlerine geçirdiği rahatsızlıktan dolayı katılamadı. Kraliçe'ye çocukları eşlik etti. Yaklaşık 100 milyon sterlin değerinde bahis oynanan etkinliğin en dikkat çeken ismi ise her zamanki gibi Cambridge Düşesi Kate Middleton oldu. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken düşes, doğal güzelliği ve samimiyeti ile herkesin sevgisini kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.