Şık stilini özel bir koleksiyona yansıttı

Cemiyetin ünlü isimlerinden Yasemin Özilhan, Türk tekstil sektörünün önce gelen bir markası ile bir işbirliği gerçekleştirdi. Özilhan, marka için kendi şık stilini yansıtan bir koleksiyon hazırlayacak.

Şık stilini özel bir koleksiyona yansıttı

Cemiyetin önde gelen isimlerinden olan ve her zaman şık stiliyle dikkat çeken Yasemin Özilhan, Türk tekstil sektörünün önde gelen markalarından Ipekyol ile bir işbirliğine gitti. Özilhan, marka için 2017 sonbaharkış sezonuna özel bir kolekiyon hazırlığı içine girdi. İşbirliğini duyurmak amacıyla geçtiğimiz hafta düzenlenen davette, Yasemin Özilhan, marka için tasarlayacağı koleksiyon hakkında ipuçu vermek için kendi tasarımı olan bir elbise giyerek davete katıldı. Merakla beklenen 'Yasemin Özilhan for Ipekyol' adlı koleksiyon, 2017 sonbahar itibariyle tüm Ipekyol mağazalarında satışa sunulacak. Koleksiyonda, Yasemin Özilhan'ın stilinden ilhamla hazırlanan tasarımlar yer alacak.

Hilal Tunç, Yasemin Özilhan, Azra Zeyrek

Yasemin Özilhan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.