Yardımsever isimler iftarda buluştu

Her yıl genç kızların yurt dışında okuyabilmeleri için çalışmalar gerçekleştiren Nil Eğitim Ve Yardımlaşma Derneği-NEYAD,bu yıl 3.kez düzenlediği iftar yemeği davetinde iş,sanat,cemiyet ve siyaset dünyasından ünlüleri bir araya getirdi.

Yardımsever isimler iftarda buluştu

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Geleceğin öncü kadınları olmaya aday genç kızların eğitimi için çalışmalar yapan Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği-NEYAD, geçtiğimiz hafta siyaset, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen yardımsever isimlerini, Lion Diamond ve Yön Koleji sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi'nde verdiği iftar davetinde ağırladı. Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, ekonomik nedenlerle eğitimleri yarıda kalmış genç kızlara, babaları şehit olan çocuklara ve gazi çocuklarına güçlü ve güvenli bir gelecek sağlamak adına faaliyetler yürütüyor. İftar davetinden elde edilen gelir, lisans, yüksek lisans ve doktora desteği olarak genç kızlara ulaştırılmanın yanı sıra aynı zamanda Kızılay ile birlikte iş birliğine giderek, Somali'de anne-babasız ve korunmaya muhtaç çocuklar için yetimhane yapacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.