Ünlü tenisçiler Antalya'da buluştu

Kaya Palazzo Belek kortlarında yapılan ve büyük ilgi gören Antalya Open ATP 250 çim kort tenis turnuvasında, finalde Fransız rakibi Adrian Mannarino'yu iki sette deviren Japon Yuichi Sugita mutlu sona ulaştı.

Ünlü tenisçiler Antalya'da buluştu

Kaya Palazzo Belek tesislerinde bu yıl ilki düzenlenen Antalya Open ATP çim kort turnuvasında teklerde şampiyonluğa ulaşan isim dünya 66 numarası Yuichi Sugita oldu. Tenis yaşantısının en önemli başarısını kazanan Sugita ile ikinciliği elde eden Mannarino'ya ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, Antalya Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya ve Türk Ekonomi Bankası Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol verdi. Çiftlerde ise Robert Lindstedt ve Aisam-Ul-Haq Qureshi çifti şampiyon oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.