Yeni yaşa sürpriz parti

Ünlü aktör Mustafa Alabora ve eşi Banu Zeytinoğlu, yakın dostları fotoğrafçı Mehmet Turgut’un 40. yaşı için sürpriz bir parti organize etti.

Yeni yaşa sürpriz parti

Mehmet Turgut dostlarıyla birlikte Gayrettepe Kats Meyhane'de doğum gününü kutladı. Mustafa Alabora ve Banu Zeytinoğlu'nun organize ettiği doğum gününde; Haldun Dormen, Mustafa Alabora, Kamuran Akkor, Onur Şenay, Celil Nalçakan, Alper Kul, Keremcem, İpek-Ömer Faruk Sorak, Burçin Büke, Levent Can, Selçuk Basa, Jan Klod Kayuka gibi isimler Turgut'u yalnız bırakmadı.

Alp r Kul , Mehmet Turgut

Mustafa Alabora ve Banu Zeytinoğlu'nun organize ettiği partide Turgut, "İyi ki doğdun, kendine iyi bak!" notuyla hazırlanan pastayı dostlarıyla birlikte üfledi.

Levent Can, Celil Nalçakan

40 yaşına basan Turgut, bu akşam olduğu gibi bir ömür bütün sevdiklerinin yanında olmasının en büyük dileği olduğunu ve herkesin kendisine iyi bakmasını söyledi.

Haldun Dormen, Kamuran Akkor

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.