Yeni mağaza için görkemli davet

Rosella Karabacak ve Şirin Yalçın ortaklığında Yeniden hayat bulan Sirmaison, Yeni mağazasını Bodrum Palmarina’da açtı. Açılış davetine cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı

Yeni mağaza için görkemli davet
Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Rosella Karabacak ve Şirin Yalçın ortaklığında yeniden hayat bulan Sırmaison; Nişantaşı, Akmerkez AVM, Zorlu AVM, Galeries Lafayette'den sonra yeni mağazasını düzenlenen şık bir davetle Bodrum Palmarina'da açtı. Gümüşten altına, porselenden kristale kadar dünyaca ünlü birçok markanın çatal, bıçak takımlarını, yemek servislerini ve aksesuarları alıcılarıyla buluşturan Sırmaison'un davetine, cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Gümüş çatal-bıçak takımları konusunda dünyanın en ünlü Fransız markalarından Ercuis ile porselen yemek ve servis takımları söz konusu olduğunda dünyanın en köklü markaları arasında gösterilen Fransız Raynaud Limoges'in birbirinden özel ürünlerinin de beğeniye sunulduğu davette, konuklar bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.