Bodrum'da emlak tanıtımı

Bodrum Palmarina'da, Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin'in ev sahiplipinde yapılan özel bir davetle Londra'daki Gayrimenkul yatırımları tanıtıldı

Bodrum'da emlak tanıtımı
Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Londra merkezli OXO Investments, İngiltere'nin gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Berkeley Group ile Londra'da yaptıkları emlak projelerini Bodrum'da tanıttı. Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin'in ev sahipliğinde Bodrum Palmarina'da gerçekleşen tanıtım davetinde, projenin yanı sıra, yatırım, emlak piyasası ve alım-satım işlemleri ile ilgili bilgiler de verildi. Birçok ünlü ismin katıldığı davette, Ayla Toprak-Ömer Zengin çifti, davetlilerin projeyle ve İngiltere'deki yatırım şartlarıyla ilgili sorularını da yanıtladı. Zengin çifti, Londra emlak tanıtım günlerinin 5 Eylül'e kadar Yalıkavak Palmarina'da devam edeceğini de belirtti. Davette konuklar bol bol sohbet ederken Marmarina Event&Catering'in özel lezzetleri eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

.

Ayfer Toprak Karavan



Elif İnci Aras, Ayşegül Kayabay



Ömer Zengin, Erman Toroğlu, Gülşen Coşangöz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.