Çocuklar için 10 bin adım

Eylül ayı boyunca Cerebral Palsy'li çocuklar için günde 10 bin adım atmayı ve bağış toplamayı planlayan 'Steptember' projesinin detaylarının anlatıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.

Çocuklar için 10 bin adım

Soner GÖMLEKSİZ

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'nın ülke temsilcisi olduğu, 9 ülkede eş zamanlı gerçekleştirilen 'Steptember' sosyal sorumluluk projesinin detayları, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü Nigar Evgin, Vakfın Yönetim Kurulu II. Başkanı Dilek Sabancı, Steptember İyi Yaşam Gönüllüsü Şah Yaycı ve Aktif Yaşam Gönüllüsü Murat Bür ile çok sayıda davetlinin katıldığı bir basın toplantısı ile duyuruldu. Steptember sosyal sorumluluk projesinin 2011 yılında Avustralya'nın öncülüğünde başlatıldığının bilgisini veren Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü Nigar Evgin, "Çeşitli bağış kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle vakfımızın çalışmalarını genişletme ve daha fazla Cerebral Palsy'li çocuğa ulaşma amacındayız. Üç yılda yaklaşık 870 bin TL'lik bağış topladığımız Steptember'a olan destek her yıl giderek artıyor. 2017 yılında hedefimiz, geçen yılki bağış miktarını yaklaşık yüzde 50 arttırarak 600 bin TL'lik destek toplamak ve daha fazla çocuk ve ailesine destek olmak" açıklamasında bulundu.



Şah Yaycı



Ayşe Tolga

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.