Sanat dolu yardım gecesi

Açık kapı Sosyal Sorumluluk Derneği'nin dirimart galeri işbirliğiyle düzenlediği yardım gecesine, cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı.

Sanat dolu yardım gecesi

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği, korunmaya muhtaç çocukların geleceğe umutla bakmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Dernek, geçen hafta da Dolapdere Dirimart Galeri'de, bir yardım gecesi gerçekleştirdi. Geceye, sanat ve cemiyet hayatından yaklaşık 100 seçkin davetli katıldı. Alman resim sanatçısı Franz Ackerman'ın sergisinin olduğu alanda düzenlenen davette, sanat dolu bir gece yaşandı. Sanatçının da katıldığı davette konuklar, eserleri yakından inceleyip sanatçıyla sohbet etme imkanı buldu. Ackerman, gecede, yeni yaptığı bir tablosunu Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği'ne bağışlayarak sürpriz yaptı. Açık artırmayla satılan tabloyu, ünlü işadamı Murat Özyeğin satın alarak derneğe katkıda bulundu. Yardım davetinde toplanan bağışlarla, temel haklardan yoksun çocuklar için çeşitli çalışmalar yapılacak.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.