Sonbahar ekinoksunu defileyle kutladılar

Raisa ve Vanessa Sason, kendi isimlerini taşıyan markaları Raisa&Vanessa'nın yeni sezon koleksiyonunu, Four Seasons Hotel Sultanahmet'te görkemli bir defileyle tanıttı.

Sonbahar ekinoksunu defileyle kutladılar

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türk modasının yetenekli ikizleri Raisa ve Vanessa Sason, geçtiğimiz hafta Raisa&Vanessa markalarının 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu, Four Seasons Hotel Sultanahmet'in göz alıcı bahçesinde moda tutkunu ünlü isimlere sundu. Sonhabar ekinoksunun başlangıcı olan gecenin ertesinde gerçekleşen ve 'Ekinoks' adını taşıyan defile; sanat ve moda dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Tarihi yarımadanın ruhunu en güzel yansıtan Four Seasons Hotel Sultanahmet'in neo klasik çizgideki mimarisinin ve etkileyici iç avlusunun ev sahipliği yaptığı defilede, 70 parça tasarım sunuldu. Set ve şov yönetimini Uğurhan Akdeniz'in yaptığı defileye katılan sanat, moda ve cemiyet dünyasının ünlüleri, defileye tam not verdi.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.