Atiye Sokak'a yeni bir soluk getirdi

Nişantaşı Atiye sokak'ta hayata geçen Alparslan Kılıç ve Ersin Süzer'in sahibi olduğu The Muse, sektöre iddealı bir giriş yaptı.

Atiye Sokak'a yeni bir soluk getirdi

Nişantaşı'nın en yenisi The Muse, Atiye Sokak'ta hizmet vermeye başladı. Brasserie ve kokteyl barı olarak servis verecek olan The Muse, yemekte de fark yaratacak. Alparslan Kılıç ve Ersin Süzer'in sahibi olduğu The Muse'da yemek servisi, gerçek yöresel sabah kahvaltısıyla başlıyor. Öğle ve akşam yemek mönüsü ise Akdeniz, İtalyan ve Türk mutfağı ağırlıklı... Ayrıca atıştırmalıklara önem veren The Muse'da her ay sokak lezzetleri de servis edilecek. Yedi yıl aradan sonra yeniden Nişantaşı'nda mekan açan Ersin Süzer, davette yaptığı konuşmada, "Nişantaşı'nın en lüks mekanını değil, mahallelinin fazlasıyla rahat edebileceği bir yer hazırladık. Yemek servisi ve müzik kalitemizden ödün vermeden Nişantaşı'na yakışır bir brasserie yarattık" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.