Mustafa Koç'un adı spor ödülüyle yaşayacak

Ani ölümü ile sevenlerini büyük bir üzüntüye boğan Mustafa Koç'un adını yaşatmak için düzenlenen 'Mustafa V.Koç Spor Ödülleri'nin ilki geçen hafta görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Mustafa Koç'un adı spor ödülüyle yaşayacak

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Geçen yıl ocak ayında kaybettiğimiz işadamı Mustafa Koç'un sporcu ve spor dünyasına olan destekçi kimliği, bu yıl ilki düzenlenen 'Mustafa V. Koç Spor Ödülü' ile devam ettiriliyor. Mustafa Koç anısına, Koç Holding ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi işbirliğiyle düzenlenen ödül töreni, 'Olimpik Değerlere Katkı' temasıyla hayata geçirildi. Four Seasons Hotel Bosphorus'ta düzenlenen ve ilk ödül törenine; aile üyelerinin yanı sıra cemiyet, iş ve spor dünyasının seçkin isimleri katıldı. Mustafa V. Koç Spor Ödülü'nün ilkine, 98 aday arasından seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda finale kalan Taha Akgül ile Gizem Girişmen layık görüldü. Jüride; Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Asbaşkanı Prof. Dr. Uğur Erdener yer aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.