Alışveriş şenliğinde buluştular

Başarılı iş kadınları platformu (bikap) tarafından üçüncü kez düzenlenen 'Alışveriş ve eğlence şenliği' ziyaretçilerini ağırladı. Etkinliklerinde birbirlerinden ünlü isim ve marka yer aldı.

Alışveriş şenliğinde buluştular

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Bilge Kuru Eren ve Öznur Yakın'ın birlikte yürüttüğü BİKAP projesi, sektörlerinde başarılı olan bütün iş kadınlarını tek platformda toplama hedefi doğrultusunda düzenlediği alışveriş şenliğinin üçüncüsünü gerçekleştirdi. Crowne Plaza Florya'da cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen alışveriş şenliği ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş fırsatı sundu. Kuzu Grup ana sponsorluğunda ve Crowne Plaza Florya mekan sponsorluğunda gerçekleşen şenliğin kapı girişinden elde edilen gelir, 'El Bebek Gül Bebek Derneği'ne bağışlandı. Aslı Şen, Pınar Altuğ Atacan gibi isimler de markalarıyla şenlikte yer aldı. El Bebek Gül Bebek Dernek Başkanı Özgür Doğa Keleş, bu sosyal sorumluluk projesiyle derneğe katkı sağlayan Bilge Kuru Eren, Öznur Yakın ve Kuzu Grup'a teşekkürlerini iletip, onur ödülü sunmayı da unutmadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.