30. yıla görkemli kutlama

Qnb Finansbank'ın 30. yıl kutlaması, Çağdaş Eğitim Vakfı'nın 'Genç yetenekler' projesinde yer alan sanatçıların verdiği konserle kutlandı. Zorlu Performans Sanatları Merkesi'nde düzenlenen kutlama davetine, cemiyet ve iş dünyasının seçkin isimleri katıldı

30. yıla görkemli kutlama

Soner GÖMLEKSİZ

Finans dünyasının duayen ismi Hüsnü Özyeğin tarafından kurulan QNB Finansbank, 30. yaşını muhteşem bir konserle kutladı. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Genel Müdürü Temel Güzeloğlu'nun ev sahipliğinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen özel etkinlikte, Çağdaş Eğitim Vakfı'nın bir projesi olan 'Genç Yetenekler' sahne aldı. Dünyaca ünlü keman sanatçısı Prof. Dr. Cihat Aşkın'ın sanat yönetmenliğinde ve ünlü orkestra şefi İbrahim Yazıcı'nın yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde sahne alan 'Genç Yetenekler', izleyicilere klasik müzik ziyafeti yaşattı. Selçuk Yöntem'in de şiir dinletisiyle katıldığı bu özel gecenin sunuculuğunu ise Dolunay Soysert yaptı. QNB Finansbank, Çağdaş Eğitim Vakfı ile birlikte yetenekli müzisyenlerin, dünyanın en iyi müzik okullarındaki eğitimlerine destek oluyor. Gecede, Çağdaş Eğitim Vakfı'yla işbirliğinin yanı sıra, QNB Finansbank'ın 30 yıllık öyküsü de anlatıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.