Çocuklara 'İkinci şans' verecekler

Temel hakları elinden alınan çocuklara ikinci bir şans sunarak, eğitim, rehabilitasyon ve yaratıcılık konularına odaklanan 'Lifetime İkinci Şans Projesi' tanıtıldı. Projenin Mimari Esra Oflaz Güvenkaya'nın ev sahipliğindeki davete çok sayıda konuk katıldı

Çocuklara 'İkinci şans' verecekler

Soner GÖMLEKSİZ

Lifetime TV, temel hakları ellerinden alınan çocuklara ikinci şans sunmak üzere eğitim, konaklama, rehabilitasyon ve yaratıcılık konularına odaklanan 'Lifetime İkinci Şans Projesi'ni tanıttı. MCD Medya ve Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya'nın ev sahipliğinde Marriott Hotel Şişli'de gerçekleşen etkinliğe cemiyet, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katılarak destek oldu. Proje, vakıflardaki çocuklara elle tutulur bir kaynak üretmek ve ülkemizde farkındalık yaratmak hedefiyle oluşturuldu. Projenin yüzü, ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin de katıldığı davette, güçlü, başarılı ve iş hayatında etki bırakmış, aynı zamanda yaptıkları hayır işleriyle fark yaratan kadınlar onurlandırıldı. Güvenkaya yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Lifetime İkinci Şans Projesi ile hedefimiz; vakıflardaki çocuklarımıza elle tutulur bir kaynak üretmek, ülkemizde farkındalık yaratmak ve global dev bir proje ile beraber sürdürülebilir kılmak. Bu yıl proje ile en büyük bağışı Koruncuk Vakfı'na yapıyoruz. Bağış, Koruncuk Köyleri'nde yaşayan çocuk hakları ellerinden alınmış ve travmaya maruz kalmış çocukların hayata tutunmaları için uzman ekiplerle psikososyal destek sağlama ve Koruncuk'un sevgi dolu köylerinde yaşam olanağı sunmak için kullanılacak. Proje kapsamında desteklediğimiz ikinci dernek ise Yaratıcı Çocuklar Derneği. Çocuk haklarına destek ve rehabilitasyon dediğimizde; çocukluklarını geri kazanma desteği de yer alıyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.