Saç bakım serisi tanıtıldı

Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, bir saç bakım markası ile işbirliği yaparak, saç bakım serisi yarattı. Gerçekleşen tanıtım davetinde Odabaşı'nı, cemiyet ve sanat dünyasından yakın dostları yalnız bırakmadı.

Saç bakım serisi tanıtıldı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Sanat dünyasının ünlü yıldızlarının vazgeçilmez ismi, fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı, bakım dünyasına adım attı. Özel olarak geliştirilen ve ilk kez Watsons müşterileriyle buluşan Procsin ile işbirliği yapan Odabaşı, 'Procsin Saç Bakım Serisi By Nihat Odabaşı'nı Sofa Hotel'de düzenlenen özel bir davet ile tanıttı. Ünlü fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı, Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu ve Procsin Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çakır'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, çok sayıda ünlü davetli katıldı. Bu işbirliğinin kendisini çok heyacanlandırdığını söyleyen Nihat Odabaşı, "Benim işimin büyük bir parçası güzellik. Çok inandığım ve güvendiğim bu projede yer almaktan ve en sevdiğim markalardan biri olan Watsons gibi dünyaca ünlü bir mağaza zincirinde ürünlerimin yer alacak olmasından dolayı çok heyecanlıyım" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.