Ünlü isimler Unicef için fincan tasarladı

Unicef'in, Türkiye'deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla, Karaca ile geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında ünlü isimler fincan tasarladı.

Ünlü isimler Unicef için fincan tasarladı

Soner GÖMLEKSİZ

Karaca'nın UNICEF'le hayata geçirdiği 'Paylaşacağımız Bir Gelecek Var' projesi, Türkiye'nin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Ünlü isimlerin proje için tasarladığı kahve fincanlarının satışından elde edilen gelir, UNICEF'in Türkiye'deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla değerlendirilecek. Karaca ve UNICEF'in ev sahipliğinde, geçtiğimiz hafta Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleşen törene, projeye katkıda bulunan Ayşe Kulin, Devrim Erbil, İlber Ortaylı, Kerem Görsev, Müjdat Gezen, Rahmi Koç ve Varol Yaşaroğlu gibi değerli isimler katıldı. UNICEF'in Türkiye'deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla yapılan işbirliği, bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kendi alanında öncü pek çok ünlü isim, tasarladığı Karaca kahve fincanlarıyla projeye katkıda bulundu. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, her biri birbirinden şık ve özel olan fincanlar Karaca mağazalarında, ikili kutularda satışa sunulacak.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.