Hollywood'un ünlü isimleri Londra'da

Birleşik Krallık'ın en önemli etkinliklerinden Bfi Londra film festivali geçtiğimiz hafta sona erdi. Ünlü yapımların tanıtımının yapıldığı festivalde Hollywood'un yıldız isimleri de filmleri için festivalde boy gösterdi.

Hollywood'un ünlü isimleri Londra'da

Bade ÇAKAR

Bu yıl 61. kez gerçekleşen Birleşik Krallık'ın en büyük film organizasyonu BFI Londra Film Festivali, geçtiğimiz hafta kapanışını gerçekleştirdi. 4-15 Ekim arasında gerçekleşen festivalde, en merak edilen filmlerinin galası yapıldı. Özellikle Nicole Kidman ve Colin Farrell'in başrollerini paylaştığı 'Kadın Affetmez' filmi büyük ilgi gördü. Yine festivalde daha önceki günlerde kendi filminin tanıtımını yapan ünlü oyuncu Emma Stone, Kidman ve Farrell'e destek olmak adına galada boy gösterdi. Cate Blanchett, Emma Thompson, Saoirse Ronan, Kate Mara da festivale, filmlerinin tanıtımını yapmak için katılan isimler arasındaydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.