Otizmli çocuklar için özel tasarım

Otizmli çocuklar yararına yaptığı çalışmalarla bilinen Tohum Otizm Vakfı'nın geleneksel yılbaşı alışveriş şenliği için ünlü bir mücevher markası çok özel bir küpe tasarladı.

Otizmli çocuklar için özel tasarım

Soner GÖMLEKSİZ

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören 'Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği', bu yıl 22-23 Kasım'da 10. kez gerçekleşecek. Bu yıl ilk defa 2 gün olarak düzenlenecek etkinliğin yeni mekanı Four Seasons Hotel Bosphorus olacak. Ziyaretçileri bekleyen sürprizlerden biri de Yılbaşı Alışveriş Şenliği'nin 10. yılına özel 10 hediye çekilişi olacak. İş hayatının önemli kurumları, çağdaş sanatçılar ve seçkin markalar birbirinden özel 10 hediyeyi bu çekiliş için Tohum Otizm Vakfı'na bağışladılar. Bunların içerisinde özellikle Boybeyi Mücevher'in tasarımı olan, çok değerli bir zümrüt küpe dikkat çekiyor. 'Her Zaman Değerli' mottosu ile bilinen Boybeyi Mücevher'in Tohum Otizm Vakfı'na bağışladığı bu zümrüt küpelerin tasarımı Mete Boybeyi tarafından bizzat yapıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.