Saat koleksiyonerleri özel sergide buluştu

'Only Watch' kapsamında dünya turuna çıkan özel yapım 49 saat, Akbant'ın desteği ile İstanbul'da sergilendi. Sergi, saat tutkunlarını bir araya getirdi.

Saat koleksiyonerleri özel sergide buluştu

Kasım ayında yapılacak müzayedeye kadar dünya turuna çıkan 'Only Watch' sergisi, dünyada az rastlanır ama çok önemli bir kas hastalığı olan 'Duchenne' kas distrofisinin araştırılmasına finansman sağlamak üzere 2005 yılından bu yana düzenleniyor. Bu seçkin bağış toplama etkinliği ile dünyanın en iyi saat ustalarının 'Only Watch'a özel ürettiği eşsiz parçalar, müzayede öncesinde dünya turuna çıktı ve geçtiğimiz hafta İstanbul'da Akbank Private Banking'in desteğiyle bir davette koleksiyonerlerle buluştu. Sergi, Bangkok, Singapur, Dubai ve İstanbul'un ardından Hong Kong, Taipei, New York ve Los Angeles'a uğrayacak ve turu 9-11 Kasım'da Cenevre'de noktalayacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.