Yemek davetinde buluştular

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Turkuvaz Medya ev sahipliğinde verilen yemek davetinde sinema dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi.

Yemek davetinde buluştular

54. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin açılışı öncesinde Turkuvaz Medya'nın ev sahipliğinde verilen yemek davetinde sinema dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. 7 Mehmet Restaurant'ta gerçekleşen yemeğe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Christopher Walken eşi Georgianne ile katılırken; jürinin tek Türk üyesi Fadik Sevin Atasoy ve film yapımcısı Mike Downey da gecede yerini aldı. Sinema adına yeni projelerin konuşulduğu yemekte, ABD'deki ilk resmi Türk tiyatrosunun kurucularından olan Atasoy, ikinci bir Hollywood yapımında daha rol almaya hazırlandığını söyledi. Keyifli geçen yemekten sonra davetliler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.