Kadınlara özel bir gece

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, geçen hafta Begüm Karamahmutoğlu'nun ev sahipliğin de düzenlenen 'Girls Night Out' gecesinde buluştu.

Kadınlara özel bir gece

Etiler'in önemli buluşma durağı Daily News, geçtiğimiz hafta cemiyet hayatının ünlü isimlerini ağırladı. Mekanın ortağı Begüm Karamahmutoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 'Girls Night Out' etkinliğinde sohbet, lezzet ve sinema dolu renkli bir buluşma gerçekleşti. Begüm Karamahmutoğlu konuklarıyla yakından ilgilenirken; davetliler Hillside City Club Etiler içinde yer alan DailyNews Etiler'in kış mönüsünden alternatifleri de deneme imkanı buldu. DJ Tankut Karakurt'un keyifli müziği ile eğlence dolu saatler geçiren misafirler, daha sonra sinemaya geçtiler. Deniz Private Cinecity konforuyla kendileri için özel olarak ayrılmış salonda, yönetmenliğini Lisa Azuelos'in yaptığı 'Dalida' filmini izlediler. 'Girls Night Out' etkinliğine Zeynep Üstünel, Şebnem Çapa, Meral Yazıcı gibi iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri de büyük ilgi gösterdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.