Turkuvaz Medya yabancı basını ağırladı

Dünyanın dört bir yanından gazeticileri misafir eden Turkuvaz Medya, 54. Antalya Film Festivali kapanış töreninin ardından onlara bir yemek verdi. Turkuvaz Medya, ertesi gün de gazetecilere İstanbul'u gezdirdi.

Turkuvaz Medya yabancı basını ağırladı

SABAH tarafından 15 Temmuz'un ardından Batı dünyasını darbe süreci konusunda bilgilendirmek amacıyla kurulan SABAH Yazarlar Kulübü, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ana sponsorluğunda Londra, Washington, Brüksel, Berlin, Moskova, Şanghay, Pekin ve Yeni Delhi'deki panellerin ardından şimdi de yabancı medya mensuplarını konuk ediyor. 54. Antalya Film Festivali kapsamında ağırlanan konuklar, festivalin sona ermesiyle yemekte ağırlandı. Ardından da hep birlikte İstanbul'a geçtiler. Grupta, İngiltere'den serbest gazeteci Jad Salfiti, İtalya'dan Il Foglio Gazetesi Dış Haberler Editörü Daniele Raineri, Belçika'dan De Morgen Dergisi Kültür Şefi Ben Van Alboom, Hindistan'dan the Indian Express Haber Müdürü Rakesh Sinha, Fransa'dan Aujurd'hui la Turquie Genel Yayın Yönetmeni Hossein Latif ve Yunanistan'dan Skai TV muhabiri Manolis Kostidis yer aldı. Türk Telekom'un desteğiyle düzenlenen gezi kapsamında misafirlere, Turkuvaz Medya Kurumsal İletişim Direktörü Fecir Alptekin eşlik etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.