27. Akbank Caz Festivali başladı

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden 27. Akbank Caz festivali, ünlü vokal Vanessa Rubin'in sahne aldığı özel bir davetle başladı.

27. Akbank Caz Festivali başladı

Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği, Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, bu yıl 3-19 Kasım tarihleri arasında 27. kez şehri cazın farklı renkleriyle kucaklıyor. 27. Akbank Caz Festivali'nin açılış gecesi, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil'in ev sahipliğinde The Seed'de gerçekleştirildi. Geceye, iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı. Açılış gecesinde cazın dünyadaki öncü isimlerinden biri olan, tecrübeyle yıllanmış sesini estetik sunum ve hikaye anlatıcılığının ötesinde gerçek bir enstrüman gibi kullanan ünlü vokal Vanessa Rubin davetlilere unutulmaz bir konser verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.