Genç tasarımcıdan koleksiyon tanıtımı

Senem Gençoğlu, evrenin eşsizliğinden aldığı ilhamla yarattığı tasarımlarını cemiyet, iş ve moda dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı çok özel bir davetle tanıttı.

Genç tasarımcıdan koleksiyon tanıtımı

Melih TÜRK

Genç tasarımcı Senem Gençoğlu, evrenin hayranlık uyandıran dengesi ve düzeninden aldığı ilhamla yarattığı Kloto markası ile büyük ilgi görüyor. Başta evrenin sonsuz döngüsünü yansıtan O.V. koleksiyonu, ardından evrenin kusursuz geometrisini minimal formlarla yorumlayan KOD koleksiyonu ile kısa zamanda tasarım dünyasında fark yaratan Senem Gençoğlu, Kloto'yu çok özel bir davetle tanıttı. Senem Gençoğlu'nun Morini'de düzenlediği Kloto davetine katılan konuklar, genç tasarımcının koleksiyonunu yakından incelediler. En ufak detayları dahil tüm konseptin yaşam döngüsü bütünlüğünde hazırlandığı davette, Kloto tasarımları kadar, sanatsal formlarıyla öne çıkan sergileme alanları da misafirlerden tam not aldı. Takılarının her birini kendi tasarlayıp, üreten Senem Gençoğlu, davette Kloto'nun hikayesini ve yaşam felsefesini keyifli bir sunumla aktardı. Davete katılan ünlü isimler, özgün formları ve işçilikleriyle kendi alanında fark yaratan Kloto takılarını yakından inceleyerek, beğendiklerini deneme fırsatı da buldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.