Ünlü şeften özel mönü

Oscar törenlerinin mönülerine imza atan 2 Michelin yıldızı şef Wolfgang Puck, kurucusu olduğu Spago'nın 35. yıl dönümü için geldiği İstanbul'da cemiyet hayatının ünlü isimlerine özel bir mönü hazırladı.

Ünlü şeften özel mönü

İstanbulluların buluşma noktası Nişantaşı'nda konumlanan The St. Regis istanbul'un teras katında yer alan Spago İstanbul, hafızalara kazınan bir geceye ev sahipliği yaptı. Spago'nun 35. yıl kutlamaları şerefine Spago'nun kurucusu ve Oscar törenlerinin çok konuşulan mönülerinin altında imzası bulunan Wolfgang Puck, İstanbul'a geldi. Geceye cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Cemiyet dünyasının ünlü isimleri, 2 Michelin yıldızlı şefle unutulmaz dakikalar geçirdi. Spago'nun nefesleri kesen manzarası eşliğinde, geceye özel hazırlanan eşsiz bir mönüyle misafirler akıllardan çıkmayacak bir gece yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.