Avrupa'daki en büyük mağazasını Madrid'te açtı

Orka Holding, D'S Damat markasının Avrupa'daki en büyük mağazasını geçtiğimiz hafta İspanya'nın başkenti Madrid'de şık bir davetle açtı.

Avrupa'daki en büyük mağazasını Madrid'te açtı

Damat, Tween ve D'S Damat markalarının sahibi olan perakende şirketi Orka Holding, global büyümesine Avrupa'da devam ediyor. Orka Holding, önceki hafta Almanya'nın Stuttgart kentinde açtığı Damat-Tween ve D'S Damat mağazalarının ardından, şimdi de İspanya'nın başkenti Madrid'de Avrupa'daki en büyük D'S Damat mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 14 yıldır Tween markası ile var oldukları İspanya pazarında tecrübe sahibi olduklarını belirten Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Avrupa'daki en büyük D'S Damat mağazamızla bilinirliğimiz daha da artacak" dedi. Açılışta, Orakçıoğlu'nu eşi Ahu Hanım'ın yanı sıra Orka Holding'in yöneticileri de yalnız bırakmadı. Açılışta yapılan çekilişte ise iki konuğa THY uçak bileti hediye edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.