'Yol Ayrımı'nda bir araya geldiler

Başta Şener Şen olmak üzere Türk sinemasının önemli isimnlerini bir araya getiren 'Yol Ayrı' filminin geçtiğimiz hafta gerçekleşen galasına sanat, iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

'Yol Ayrımı'nda bir araya geldiler

Türk sinema tarihinin efsane yönetmeni Yavuz Turgul ve usta oyuncusu Şener Şen'i yedi yıl aradan sonra buluşturan 'Yol Ayrımı' adlı sinema filminin galası, geçtiğimiz hafta Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galaya, Cem Yılmaz, Ahu Yağtu, Ozan Güven, Zafer Algöz, Kıraç, Haldun Dormen gibi birçok ünlü isim de katıldı. Yedi yıl aradan sonra sinema perdesinde boy gösteren Şener Şen, "Yedi yıl aradan sonra beğenebileceğim bir senaryo çıktı. Çok kıymetli oyuncularla birlikte olduk. Beğendiğim bir senaryo olsa her hafta film yapacağım" dedi. Filmde rol alan bir diğer isim Cem Yılmaz ise "Yavuz Turgul ve Şener Abi'nin yeri bizde çok önemli" dedi. Film, izleyenlerden tam not aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.