Denklanşöre Afrika için bastı

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın ilk kişisel fotoğraf sergisinin açılış davetine cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

Denklanşöre Afrika için bastı

Melih TÜRK

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, vahşi doğa fotoğrafları çekip bu hobisini büyük bir sosyal sorumluluk projesi ile birleştirdi. Ağustos ayında Kenya'daki Masai Mara'da çekmiş olduğu ve sadece bir metre mesafesinde olan vahşi hayvanlarla burun buruna geldiği 'Büyük Göç' fotoğraflarını, Afrika kıtasındaki insanlara temiz su kaynağı sağlanmasına katkıda bulunmak için sergiledi. Düzyatan'ın 'Sen de Tanık Ol' adını verdiği ilk kişisel sergisinin açılış daveti; cemiyet, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılımıyla Zorlu PSM Sky Lounge'da gerçekleşti. Dışişleri Bakanlığı, Bozdağ Film, Türk Hava Yolları, Redbull ve Zorlu PSM'nin destekçileri olduğu Engin Altan Düzyatan'ın sergisini gezen davetliler, fotoğrafları çok beğendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.