Alışverişle sanat buluştu

Merit Turizm Grubu, Kıbrıs'taki Meit Royal'ın içinde küçük bir alışveriş merkezi açtı. Merit otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş'ın ev sahipliğinde yapılan açılış davetine, birçok kişi katıldı.

Alışverişle sanat buluştu

Kuzey Kıbrıs'ta turizmin gelişmesinde büyük payı olan Merit Turizm Grubu şimdi de turizmin önemli kollarından biri olan alışverişe el attı. Girne'de Merit Royal Hotel içinde yer alan, Royal Shopping Arcade geçen hafta hizmete girdi. Merit Royal'teki sekiz adet özel mağazadan oluşan Royal Shopping Arcade'ın açılışı bir davetle gerçekleşti. Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete, Kuzey Kıbrıs'tan ve Türkiye'den çok sayıda konuk katıldı. Mağazalarda, Kıbrıs'a özgü ürünlerin de olduğu pek çok hediyelik eşya seçeneğinin bulunduğunu belirten Hanzade Özbaş, "Royal Shopping Arcade, aynı zamanda sanatın buluşma noktası olacak. Merit Royal Hotel'de alışverişi sanatla buluşturacağız" dedi. Royal Shopping Arcade'de Merit markaları ürünler de satışa sunuldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.