Genç sanatçılar ödüllendirildi

Genç sanatçıları teşvik etmek amacıyla dağıtılan 'Sakıp Sabancı sanat Ödülleri', 24. kez sahipleriyle buluştu. Ödül töreninin düzenlendiği geceye ünlü isimler katıldı.

Genç sanatçılar ödüllendirildi

Merhum Sakıp Sabancı'nın genç sanatçıları teşvik etmek amacıyla başlattığı ve Sabancı Vakfı'nın devam ettirdiği 'Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri', bu yıl 24. kez genç sanatçılarla buluştu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim, Heykel ve Geleneksel Türk Sanatları bölümlerinden ilk üç derece ile mezun olan 9 başarılı öğrenciye toplam 240 Cumhuriyet Altını değerinde Türk Lirası ödül verildi. Türkan Sabancı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Rektörü Prof. Yalçın Karayağız'ın ev sahipliğinde düzenlenen törene, Melisa Tapan ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan'ın yanı sıra iş dünyası, sanat camiası ve cemiyet hayatından seçkin isimler katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.