İtalyan mutfak haftası galayla başladı

İtalyan lezzetlerinin tanıtıldığı 'İtalyan Mutfak Haftası'nın galası, geçtiğimiz hafta ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

İtalyan mutfak haftası galayla başladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Her yıl dünyada 22-29 Kasım tarihleri arasında kutlanan İtalyan Mutfak Haftası'nın (La Settimana della Cucina Italiana) gala yemeği, geçtiğimiz hafta Morini'de gerçekleşti. İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, İtalya İstanbul Başkonsolosu Gabriele Ingrosso, İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı Direktörü Aniello Musella, Derin Mermerci Aydın, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Aylin-Hakan Saruhan çifti gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Beymen ve Morini işbirliğiyle gerçekleşen gecede, ünlü şef Giovanni Ciresa'nın otantik İtalyan lezzetleriyle hazırladığı yemekler servis edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.