Altından hayat ağacı tasarladı

Ünlü sanatçı Günseli Kato, Four Seasons Hotel Bosphorus için ‘Altın Hayat Ağacı’ adını verdiği özel bir eser tasarladı. Eser, şık bir davetle sanatsever isimlerle buluştu.

Altından hayat ağacı tasarladı

Soner GÖMLEKSİZ

Yaşamı ve sanatı şiirsel bir tavırla eserlerinde buluşturan ünlü sanatçı Günseli Kato, Four Seasons Hotel Bosphorus için özel bir eser yarattı. 'Altın Hayat Ağacı' ismini verdiği eserin tanıtımı ise geçtiğimiz hafta düzenlenen davet ile gerçekleşti. Bu hayatın içinde hepimizin altın bir ağaç olduğunu düşünen sanatçı Günseli Kato'nun 'Altın Hayat Ağacı'nı görmek isteyen sanatsever ünlü isimler, Four Seasons Hotel Bosphorus'da düzenlenen şık tanıtım davetine katıldı. Davete cemiyet ve sanat dünyasının tanınmış isimleri de yoğun ilgi gösterdi. Günseli Kato'nun video mapping tekniği ile birleştirdiği görkemli 'Altın Hayat Ağacı', Four Seasons Hotel Bosphorus'un lobisinde, mart ayına kadar sergilenecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.