Futbol modası sokaklara taşındı

Dünyaca ünlü bir spor markası geçtiğimiz hafta düzenlediği lansman davetiyle dünyaca ünlü futbolcuların tercih ettiği kramponun yeni modelini tanıttı.

Futbol modası sokaklara taşındı

Adidas Football dünyaca ünlü futbolcuların tercihi olan Predator'u, Zorlu PSM'de düzenlediği lansman ile tüm dünyayla aynı anda tanıttı. Gecede, kafes futbolu şovu, adidas Predator defilesi, DJ Aksak ve Ceza performansı, ışık şovlar eşliğinde futbol heyecanını eğlence ile buluşturdu. Konuklar, Skystalker paketinin bir parçası olarak stadyum, halı saha ve sokak stili konseptlerinde kullanılmak üzere tasarlanan Predator modellerini çok beğendi. Lansmanda görüşlerini dile getiren adidas Kıdemli Futbol Birim Müdürü Uğur Yıldız ise ikonik krampon Predator'un beğenilen unsurlarına bağlı kalınarak 'Stadyumdan Sokağa' mottosuyla üretilen yeni Predator ile birlikte pazardaki en yenilikçi krampon seçeneklerini yarattıklarını açıkladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.