Türkiye'deki 25. yılını kutladı

İstanbul'daki serüvenine 1992 yılında başlayan Conrad İstanbul Bosphorus, Türkiye'deki 25. yılını düzenlediği özel bir geceyle kutladı.

Türkiye'deki 25. yılını kutladı

Melih TÜRK

Conrad İstanbul Bosphorus, 25. yıldönümünü seçkin davetlilerin katıldığı özel bir geceyle kutladı. Davete, cemiyet, iş ve sanat dünyasından birçok tanınmış sima katıldı. Conrad İstanbul Bosphorus Genel Müdürü Andreas Jersabeck yaptığı konuşmada, "Kapılarımızı açtığımız 1992 yılından bu yana Türk misafirperverliğinden ödün vermeden, en iyi konaklama deneyimini yaşatarak misafirlerimizi ağırlamayı sürdürüyoruz. 25 yıldır süregelen desteğiniz, işbirliğiniz ve sadakatiniz için sizlere minnettarız. Ayrıca Aksoy Ailesi ile çalışmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğumuzu da belirtmek isterim. Bu vesileyle, destekleri, rehberlikleri ve dostlukları için onlara da teşekkür etmek istiyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.