15. kuruluş yıldönümünü kutladı

Kadın girişimciliğinin gelişmesini desteklemek için 2002 yılında kurulan Türkiye kadın girişimciler derneği (KADİGER), 15. yaşını İstanbul Raffles Hotel'de düzenlenen bir gala ile kutladı.

15. kuruluş yıldönümünü kutladı

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

KAGİDER'in 15. kuruluş yıl dönümü düzenlenen bir gala gecesi ile kutlandı. Kamu ve özel sektör ile sivil toplum kuruluşlarının lider ve temsilcilerinin yanı sıra, iş dünyasından çok sayıda kadının katıldığı gecede, KAGİDER'in iş ortağı Garanti Bankası'na ve kuruluşundan bu yana görev alan başkanlarına teşekkür seremonisi düzenlendi. Gecede ayrıca 15. yıla özel olarak Wise TV tarafından hazırlanan belgeselin gösterimi ve gazeteci Elif Ergu'nun kaleme aldığı, 'İlham Veren Kadınlar' adlı kitabın tanıtımı da yapıldı. Gecede açılış konuşmasını yapan KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sanem Oktar, derneğin 300'e yakın üyesine özveri ve şevkle yaptıkları çalışmalar, paydaşlarına ise verdikleri güçlü destek nedeni ile teşekkür etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.