Engelleri aşmak için buluştular

Galatasaray Spor Kulübü'nün 'Engelleri Aşıyoruz' başlığı altında düzenlediği geceye spor, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Engelleri aşmak için buluştular

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Türkiye'nin öncü kulübü Galatasaray, Engelsiz Aslanlar için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Çırağan Palace Kempinski'de, 'Engelleri Aşıyoruz' başlığı altında düzenlenen geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katıldı. Bu anlamlı gecede Galatasaray A Futbol Takımı, Galatasaray Divan Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Üyeleri, Galatasaray camiasının önemli isimleri, sanat dünyasından ünlüler yer aldı. Geceye Kenan Doğulu şarkılarıyla, Suat Ateşdağlı ise performansıyla renk kattı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, konuşmasında "Galatasaray camiası olarak sayısız kez bu tarz birlik ve beraberlik organizasyonlarına imza attık. Bugün siz değerli Galatasaraylıların sayesinde yine engelleri aşıyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.