İtalya büyükelçisi'nden anlamlı davet

İtalya Büyükelçisi Luigi Mattiolo ve eşi, İtalyan Yardımlaşma Derneği ve Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği yararına, venedik sarayı’nda bir yardım yemeği düzenledi.

İtalya büyükelçisi'nden anlamlı davet

Melih Türk

İtalya Büyükelçisi Luigi Mattiolo ve eşi Stefania Mattiolo'nun ev sahipliğinde Venedik Sarayı'nda özel bir davet gerçekleşti. İtalyan Yardımlaşma Derneği'nin ve Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği'nin yararına gerçekleştirilen Noel yemeğine, iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim de katıldı. Ebru Sanver'in de büyük desteğiyle gerçekleşen Noel yemeğine katılan konuklar önce kokteylde ağırlandılar. Luigi-Stefania Mattiolo çifti konuklarıyla yakından ilgilenirken kokteylde bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Davetliler kokteylin ardından Venedik Sarayı'nın üst katında yer alan salonda hep birlikte Noel yemeği yediler. Mönüsü özel olarak hazırlanan yemek oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşti. Bu geceden elde edilen gelir İtalyan Hayır Derneği'ne ve Açık Kapı sosyal Sorumluluk Derneği Çocuk Fonu'na bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.