'Bodrum Kışı' temalı davet

Seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu, Geçtiğimiz hafta ev sahipliği yaptığı davet ile bir gayrimenkul projesinin yeni konseptini ünlü isimlere tanıttı.

'Bodrum Kışı' temalı davet

Travelmodus'un kurucusu, seyahat danışmanı ve modern zamanlar seyyahı Özlem Avcıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen özel davette, Nef 'in Luxury Living konseptindeki projelerinin tanıtımı gerçekleştirildi. İş ve cemiyet hayatından seçkin isimlerin katıldığı özel davet için Nef Bebeköy'de yer alan Tavşan Ahırı'nın da kapıları ilk kez açıldı. Rezzan Benardete'nin konsept tasarımını yarattığı ve Morini'nin catering'ini üstlendiği 'Bodrum Kışı' temasıyla düzenlenen gecede Özlem Avcıoğlu, denizi, tarihi, doğal güzellikleri ve kendine özgü mimarisi ile Bodrum'un gelecekteki potansiyeline ilişkin bilgileri paylaştı. Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur ve Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardıcısı Selçuk Çelik ise yeni projeleri anlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.