5. yaşını kutladı

Anadolu Yakası’nın prestijli oteli, kuruluşunun 5. yılını benzersiz bir gala gecesiyle taçlandırdı. kutlama Davetine cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimleri katıldı.

5. yaşını kutladı

Anadolu Yakası'nın prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, kuruluşunun 5. yıldönümünde sürpriz bir gala etkinliğiyle misafirlerine yılbaşı üstü harika bir gece yaşattı. Gecede cemiyet, iş, sanat ve medya camiasının önde gelen isimleri doyasıya eğlendi. Ayrıca sektörün önde gelen liderlerini de gala gecesinde buluşturan Wyndham Grand Kalamış, yeni yıla girerken Türk turizmine de moral vermiş oldu. Ünlü televizyon sunucusu Mesut Yar'ın sunduğu gala gecesinde; DJ performansı, Metin Kaynak orkestrası dinletilerinin yanı sıra 'All in One' kabare grubunun saatler süren gösterisi büyük beğeni topladı. Gala gecesi için Londra'dan İstanbul'a gelen Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Edwin Broers'un yanı sıra grubun Bölge Direktörü İlhan Köse, 'Hoş geldin' plaketlerini otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan'ın elinden aldılar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.