Cosmo'dan müzede sıra dışı yeni yıl partisi

Cosmopolitan Türkiye ve madame tussauds İstanbul, iddialı bir projeye imza atarak, ideal Türk erkeğinin sunulduğu gece, yılbaşı temasıyla düzenlendi.

Cosmo'dan müzede sıra dışı yeni yıl partisi

Soner GÖMLEKSIZ

Cosmopolitan Türkiye ve Madame Tussauds Istanbul, bugüne kadar hiç yapılmamısı yaptı. Dünyada ilk ve tek oldukça sıra dısı bir projeye imza attı. 'Ideal Türk erkeginin fi zigi nasıl olmalıdır?' sorusunu minik bir anketle okurlarına sordu. Yerli ve yabancı en sevilen ünlü erkeklerin yer aldıgı bu ankette; yüz sekli, göz rengi, saçı, sakalı, ten rengi, boyu, giyim stili "Hangisi gibi olsun?" sorular yer alıyordu. Anket sonuçları iki ayın sonunda sayıldı ve ortaya; göz renginden giyim tarzına, tamamen Cosmopolitan Türkiye okurlarının oylaması ile tasarlanan bir balmumu fi gürü çıktı. Geçtigimiz hafta '#CosmoMan2018; Madame Tussauds Istanbul'da konseptli, Cosmopolitan Türkiye ev sahipliginde gerçeklesen Exclusive New Year Party'ye seçkin isimler davet edildi. Ünlü müzede, Hollywood'un balmumu yıldızlarının arasında yeni yılı karsılamaya katılan renkli simalar arasında sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri vardı. Koton'un 2017-2018 Sonbahar/Kıs Erkek Koleksiyonu'na ait tasarımlarla bu heyecanlı gecede boy gösteren ideal erkek, önümüzdeki ilkbahar/yaz stili de yine Koton'un yeni sezon tasarımlarıyla olusturulacak. #CosmoMan2018 için ünlülerden ilham alındı. Yüz hatlarını Metin Akdülger'den, saç rengini Yusuf Çim'den, göz rengini Kıvanç Tatlıtug ve Channing Tatum'dan, cilt rengini Engin Altan Düzyatan'dan, sakal-bıyık tırasını Adam Levine'den, saç modelini Sükrü Özyıldız'dan, boyu ve vücut yapısını Justin Timberlake'ten, giyim stilini Simon Baker'dan aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.